Trifender 100 g

12.390 Ft (9.756 Ft + ÁFA)
TRIFENDER PRO BIO GOMBAÖLŐ 20 G

A Trifender Pro bio gombaölő 20 g működéséhez legalább 10 fokos talajhőmérséklet szükséges.
Termesztőberendezésekben február végétől, szabadföldön március végétől használható, egészen októberig. 
Gombákra ható talajlakó gomba.

Nem értékelt
12.390 Ft (9.756 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Trifender Pro bio gombaölő 100 g termésnövelő mikrobiológiai készítmény.
110 M spóra/g, új, hatékonyabb T34 Trichoderma törzs!

A talajból fertőző kórokozó gombák (pl. Sclerotinia, Pythium, Fusarium, Phytophthora) közvetlen parazitálásával elősegíti a gyökérzet egészséges fejlődését, így növelve a termést.

A Trifender Pro az emberre és a környezetre ártalmatlan biológiai készítmény.

Biokontrol Hungária Nonprofit Kft. által biotermesztésben is engedélyezett termék.
A szer felhasználható különböző szántóföldi és kertészeti kultúrákban, a növények életképességének, növekedési erélyének fokozására.

A készítményből felhasználáskor vizes szuszpenziót kell készíteni. 24–36 órás kézmeleg vízben történő áztatás gyorsítja és javítja a termékek hatását. A kijuttatásnál figyelembe kell venni, hogy a maximális koncentráció 1%-os legyen (100 l vízben maximum 1 kg Trifender Pro-t lehet szuszpenzióba vinni). Ennél több vízzel az adott terület egységre vonatkoztatott mennyiséget ki lehet juttatni, de kevesebbel nem!

Zöldségfélékben: a készítményt a talaj felszínére kell permetezni, vagy az elvetett magokat, ill. az elültetett palánták, csemeték gyökerét kell a készítmény vizes szuszpenziójával (0,0125–0,025%-os oldatban) beöntözni. Kis mennyiségű vízzel történő kijuttatás esetén sekély talajba dolgozás javasolt. Beöntözés esetén a hektáronkénti kívánatos dózist kell a kezeléshez szükséges vízmennyiséggel kijuttatni.

Kertészeti kultúráknál a kezelés 3–4 hetente 1–2 alkalommal megismételhető, de 6–12 hét után mindenképpen javasolt. A készítmény hatását optimálisan 16–25°C talajhőmérséklet és 60–70% víztelítettség mellett fejti ki. Kertészeti kultúrákban az első, teljes felületre történt kezelés után a második állománykezelést csepegtető berendezéssel vagy mikro szórófejes öntözéssel is meg lehet oldani (a növényre permetezni, majd locsolással a talajba mosatni is lehet a készítményt).

A Trifender Pro képes nagy mennyiségű celluláz enzimet termelni, ami teljesen el tudja bontani a szármaradványokat.

A készítményt mélyhűtve vagy hűtve tároljuk!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek