Artis Pro 100 g

11.490 Ft (9.047 Ft + ÁFA)

A fonalférgek és egyes talajlakó rovarok ellen (pl. cseresznye- és dió burokfúró legyek - talajban levő - lárvái). 

Az Artis Pro 20 g a Beauveria bassiana gomba spóráit tartalmazza.

Ez a gomba kedvezőtlen feltételeket teremt a talajban lakó rovaroknak.

Nem értékelt
11.490 Ft (9.047 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

ARTIS PRO 20 G BIO FONALFÉREG ÉS ROVARÖLŐ

Az Artis Pro 20 g bio rovarölő termék a Beauveria bassiana gomba spóráit tartalmazza.

Hivatalos leírás:

Ez a gomba kedvezőtlen feltételeket teremt a talajban előforduló egyes rovarok és fonálférgek számára.

Minden kertészeti kultúrában alkalmazható.

Talajkezelésre 1,5-6,0 kg/ha mennyiségben (paprikában, para­dicsomban 3-6 kg/ha) maximum 1%-os tömény­ségben vizes szuszpenzióban vetés, palántázás előtt a talaj felszínére permetezve, majd seké­lyen bedolgozva.

Az intenzív növekedés időszakában a talaj ön­tözésére 1,5-6,0 kg/ha mennyiségben is leg­feljebb 0,1%-os töménységben kijuttatva, majd igény szerint megismételve.

Csepegtető öntözés esetén az öntözési rendszer mikroszűrőjét el kell távolítani és az öntözés után a rendszert tiszta vízzel át kell mosni! Az Artis Pro a Beauveria bassiana gomba spóráit tartalmazza, mely gombafaj a szakirodalom szerint a jelenlétével rontja a különböző talajban élő rovarlárvák és fonálférgek életkörülményeit, kártételüket jelentősen csökkenti, optimális feltételek
(pH, talajnedvesség, só koncentráció) között megszüntetheti. Paprika, paradicsom, uborka, gyökérzöldség, hagyma, burgonya és egyéb kertészeti kultúrákban az elmúlt évek vizsgálatai alapján egyértelműen fokozzák a termőképességet, mind a talajba dolgozással és a csepegtetéssel kijuttatva egyaránt. A gyökérzöldségek esetében javul az elsődleges minőségű termés aránya.

Fonalférgekre és rovarokra is ható talajlakó gomba. Gyéríti a talajlakó kártevő rovarok egy részét. Pajorokra, lótücsökre nem javasolt. Alkalmas ellenben pl.:a gyökértetvek, földibolhák, tripszek, drótférgek, cseresznyelégy- és dió burokfúró légy lárváinak gyérítésére.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek