Termékek Menü

Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10 g

Aromafelszabadító enzim Lallzyme Beta 10 g Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.045 Ft (823 Ft + ÁFA)
Nagy koncentrációjú enzimkészítmény a fajtaaroma fokozására. A bor teltebb, gazdagabb és gyümölcsösebb lesz az enzim által felszabadított fajtaaromák miatt. A Lallzyme Betával történő kezelés javítja a bor érzékszervi tulajdonságait.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A Lallzyme Beta szelektált enzimek keveréke, mely főleg a fajtaaroma felszabadítására és a bor organoleptikus tulajdonságainak javítására alkalmas. A Lallzyme Betát a világ sok borvidékén alkalmazzák az illat és íz fokozására. Alkalmazása hasznos az érzékszervileg sok fajtánál igen pozitív nor-izoprenoidok mennyiségének növelésében is (nagyon fontos pl. a Chardonnay-nál és rizlingeknél is). Legjobb hatásfokkal az erjedés során vagy közvetlen az erjedés után alkalmazhatjuk. Célszerű végerjedésben vagy az első fejtés során a borhoz keverni (2-5 g/hl). A technológia folytonossága miatt az enzimeket legkésőbb a derítést megelőzően 2-4 héttel adjuk a borhoz. Így az enzimreakciók teljesen lejátszódnak, és ezután következhet a tételek derítése, majd szűrése. A Lallzyme Betát nagyobb dózissal (5 g/hl) alkalmazva olyan aromatikus tételek készíthetők, amelyek jó házasítási alapot adnak nagyobb mennyiségek fajtajellegének javításához. ADAGOLÁS: 2-5 g / 1 hl borhoz. Adagolás előtt az enzimet oldjuk fel 15-25 oC-os borban.
Súly 0.01 kg

Csatolt dokumentumok

Kapcsolódó termékek