Termékek Menü

Ultrahangos riasztó WEITECH W 0600

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
22.190 Ft (17.472 Ft + ÁFA)
Weitech W 0600. HATÓTÁVOLSÁG 325 m2.
Ajánlott: pók, egér, kullancs, bolha, PATKÁNY, csúszó-mászó, mókus, nyúl és nyest ellen. A Weitech kisállat elriasztó készülékek komplex "hangot" generálnak és bocsátanak ki magas hangfrekvencián (20 000 Hz feletti hangok), magas intenzitáson. 2 ÉV GARANCIA!
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Weitech W 0600. HATÓTÁVOLSÁG 325 m2.
Ajánlott: pók, egér, kullancs, bolha, PATKÁNY, csúszó-mászó, mókus, nyúl és nyest ellen. A Weitech kisállat elriasztó készülékek komplex "hangot" generálnak és bocsátanak ki magas hangfrekvencián (20 000 Hz feletti hangok), magas intenzitáson.
A folyamatos és váltakozó erősségű, frekvenciájú ultrahang megzavarja az állatok idegrendszerét felborítja egymás közötti kommunikációjukat, szokásaikat és megszakítja táplálkozási láncolatukat, melynek következtében nem találják meg prédájukat, és elhagyják a készülékekkel védett területet.
Az ultrahang ugyan úgy viselkedik, mint a hallható hang: kemény felületekről visszaverődik, és puha felületek elnyelik. Nem hatol át falon és a leghatékonyabban beltérben fejtik ki hatását.

A Weitech termékeket 5 évente tanácsos lecserélni, hiszen a por, kosz egy idő után lerakódik a készülékeken és így veszítenek hatékonyságukból.
A hatékonyabb kártevő elriasztás érdekében tanácsos megduplázni a felszerelendő készülék számát. 2 ÉV GARANCIA!
Súly 0.75 kg