Termékek Menü

Ultrahangos kisállatriasztó W 0055

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
18.350 Ft (14.449 Ft + ÁFA)
WEITECH W 0055 „ULTRAHANGOS” RIASZTÓ. A HATÓTÁVOLSÁG 200 m2. Ajánlott: macska, kutya, borz, nyest, oposszum, örvös állatok (tatu), mosómedve elriasztására.  7 változtatható ultrahang frekvencia.  Infra érzékelés 90 fokos szögben  16 m-ig érzékel.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

WEITECH W 0055 „ULTRAHANGOS” RIASZTÓ. A HATÓTÁVOLSÁG 200 m2. Ajánlott: macska, kutya, borz, nyest, oposszum, örvös állatok (tatu), mosómedve elriasztására.  7 változtatható ultrahang frekvencia.  Infra érzékelés 90 fokos szögben  16 m-ig érzékel. 4 db góliát elem szükséges a működtetéséhez (elem élettartama 4-6 hónap). Az elemek nem tartoznak a termékcsomaghoz. A Weitech W 0055 –es kert és bejáró védelmi ultrahangos készülék egy beépített infravörös detektor segítségével észleli a „betolakodó” állatot. Ahogy észleli az állat jelenlétét, azonnal kibocsát egy magas volumenű ultrahangot, amely erős hang megijeszti az állatot és így elmenekül a készülékkel védett területről. Használat:
Válassza ki az elriasztandó állat fajtáját a HANGFREKVENCIA SZABÁLYZÓ gombnak az óramutató járásával megegyező irányba történő elfordításával. A beállításhoz szükséges elriasztandó állatfajok a készülék hátulján található rajzon vannak feltüntetve.

1-2 Cats / Macskák;
2-3 Dogs / Kutyák;
3-4 Skunks / Borzok, nyest;
4-5 Opossums / Oposszumok;
5-6 Armadillos / Örvös állatok (tatu);
6-7 Raccoons / Mosómedvék.
Az ultrahang emberi fül számára minimális mértékben hallható és teljes biztonsággal használható a készülék, madarak, lovak és haszonállatok jelenlétében is! A W0055-es modell 4 „D” alkáli elemmel működik (az elemek átlagosan 4-6 hónapig tartanak).
A készülékhez működtetéséhez elem (D) kapható üzletünkben.