Termékek Menü

Rézkén 1 l-s

Katt rá a felnagyításhoz
A készítménnyel két hatóanyagának köszönhetően az összes fontosabb gomba és baktériumos betegség megelőzhető.
Használatát megelőző jelleggel kell végezni 7-14 naponta. Jelentős mennyiségű eső a hatóanyagot a levél felületéről lemoshatja.
Ennek a terméknek a megvásárlása csak személyesen lehetséges az üzletünkben!
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A készítménnyel két hatóanyagának köszönhetően az összes fontosabb gomba és baktériumos betegség megelőzhető.
Használatát megelőző jelleggel kell végezni 7-14 naponta. Jelentős mennyiségű eső a hatóanyagot a levél felületéről lemoshatja. A védekezéseket előrejelzésre alapozva, a fertőzési tünetek megjelenése előtt (varasodás, peronoszpóra, levélfodrosodás), egyéb kórokozóknál is megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor célszerű elkezdeni, a fertőzés erősségétől függően, ill. a növény réz- és kénérzékenységét figyelembe véve lehet folytatni.Az őszi és tavaszi megelőző kezelések almatermésű kultúrákban a tűzelhalás (Erwinia amylovora), valamint a Pseudomonas spp. veszélyét csökkentik. 25 C feletti hőmérsékleten perzselésveszély miatt felhasználása nem javasolt!
Felhasználható: almában, szőlőben, őszibarackban, zölgségfélékban gombabetegségek ellen.
Hatóanyaga: 200 g/l fémréz (rézoxiklorid formában) + 450 g/l kén.
Előnye: a hatóanyagok kombinációja miatt a hatása kettős:lisztharmat gombák, baktériumos és egyéb gombás betegségek (ágelhalások, tűzelhalás, varasodás stb.). III. forgalmi kategóriájú ( szabadforgalmú ) készítmény. Házikerti dózisa: 50 ml/10 l víz.