PROTECT Boxer egérirtó állomás

1.090 Ft (858 Ft + ÁFA)
Egerek irtására belső és külső térben. A Boxer egérirtó állomás, egy olyan új, felhasználásra kész csomagolású termék, amely lehetővé teszi az irtószer biztonságos és higiénikus kihelyezését, és egyben megakadályozza a házi állatok véletlen fogyasztását is.
Nem értékelt
1.090 Ft (858 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Egerek irtására belső és külső térben. A ProtectŸ Boxer egérirtó állomás, egy olyan új, felhasználásra kész csomagolású termék, amely lehetővé teszi az irtószer biztonságos és higiénikus kihelyezését, és egyben megakadályozza a házi állatok véletlen fogyasztását is. Az egerek által rendkívül kedvelt összetételénél, és korszerű bromadiolon véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztonságos kiirtását. Már kis mennyiségű fogyasztás esetén is hatékony. Az irtószer egy rendkívül keserű anyagot bitrexet tartalmaz, amely megakadályozza az emberek és a haszonállatok véletlenszerű fogyasztását.

Használati utasítás:

Az irtószert tartalmazó szerelvényeket helyezze az egerek által készített furatok mellé, vagy a rágcsálók közlekedési útjaira. Biztos hatás érdekében 5 m2 –ként legalább egy egérirtó állomást helyezzen ki. Nagyobb fertőzöttség esetén egyszerre ennél több dobozt helyezzen ki. A rágcsálók elhullása a fogyasztás megkezdése után 3–4 nappal kezdődik. A kihelyezett csalétket 3–4 naponként ellenőrizze, szükség estén újabb csalétekállomásokat helyezzen ki. Az elhullt állatok tetemeit semmisítse meg. A használat után a feleslegessé vált szerelvényeket a háztartási szemétbe ki lehet dobni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek