Termékek Menü

Patent-Káli granulátum 10 kg

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.190 Ft (4.087 Ft + ÁFA)
30% Kálium, 30% Kálium-szulfát tartalmú műtrágya kiegészítve 6% Magnéziummal. Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrához ajánlott, még klórérzékeny növényekhez is.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

30% Kálium, 30% Kálium-szulfát tartalmú műtrágya kiegészítve 6% Magnéziummal. Valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúrához ajánlott, még klórérzékeny növényekhez is. Speciális kálium műtrágya, melyben a kálium és a magnézium szulfát formában van jelen. Különösen alkalmas kloridérzékeny kultúrák, pl.: burgonya, gyümölcs- és zöldségfélék, szőlő, komló és napraforgó tápanyag-utánpótlására. Minden talajtípuson jól hasznosul a növények számára azonnal felvehető magas magnéziumtartalma miatt. Magnéziumtartalma teljes egészében természetes ásványból, kiezeritből származik. Kénhiány pótlására is megfelelő, melytől sok növény szenved. A Patent-Káli vízoldható, a növény által azonnal felvehető formában tartalmaz ként.
A Patent-Káli a jó minőségű burgonya, gyümölcs-, zöldség és más különleges növény termesztésének fontos műtrágyája. A burgonya termesztésénél a szulfátos kötésforma miatt magasabb lesz a keményítőtartalom.