Termékek Menü

Agil 100 EC 1 l

Katt rá a felnagyításhoz
Az Agil 100 EC-t a magról kelő fűféle gyomok ellen posztemergensen, a gyomok 2-4 leveles állapotában 0,6-0,8 l/ha mennyiségben kell kijuttatni. Bokrosodáskor, vagy az azt követő fenológiai fázisban a kezelést még el lehet végezni, de a dózist ekkor 1,0-1,2 l/ha mennyiségre kell növelni.
Ennek a terméknek a megvásárlása csak személyesen lehetséges az üzletünkben!
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Agil 100 EC-t a magról kelő fűféle gyomok ellen posztemergensen, a gyomok 2-4 leveles állapotában 0,6-0,8 l/ha mennyiségben kell kijuttatni. Bokrosodáskor, vagy az azt követő fenológiai fázisban a kezelést még el lehet végezni, de a dózist ekkor 1,0-1,2 l/ha mennyiségre kell növelni. Évelő gyomnövények intenzív növekedési fázisában a fenyércirok 20-30 cm-es fejlettségekor 0,7-1,0 l/ha, a tarackbúza és a csillagpázsit 10-15 cm-es fejlettségekor 1,5 l/ha mennyiségben kell kijuttatni. Repcében árvakelésű gabona ellen 0,4-0,5 l/ha dózisban lehet ősszel, illetve kora tavasszal kijuttatni. Hatás feltétele, hatássprektum: A készítmény hatását a permetezés után egy órával lehulló csapadék már nem befolyásolja. Száraz időjárás esetén az esti órákban permetezzünk! A kijuttatáshoz 200-300 l/ha vizet kell felhasználni, melyet finom porlasztással kell kipermetezni. Érzékeny gyomok: magról kelő és évelő fűfélék.
Ellenálló gyomok: kétszikű gyomnövények. Mérsékelten ellenálló gyomok: nád, siska nádtippan. Fontosabb kombinációk és azok előnyei: más növényvédő szerrel és egyéb folyékony készítményekkel nem javasoljuk kombinálni az esetleges hatáscsökkenés miatt. Különleges előnyei: a kétszikű kultúrnövényekre rendkívül szelektív, ezért azok széles fenológiai fázisában veszély nélkül felhasználható, árvakelésű gabona ellen alacsony dózisban is nagyon hatékony, az Agil 100 EC mellé adjuvánst adagolni nem kell, mert azt a készítmény gyárilag tartalmazza. Miben használható: borsó; burgonya; cukorrépa; hagyma; káposztarepce (őszi); káposztarepce (tavaszi); mustár; napraforgó; olajretek; paprika; szója; szőlő. Gyomnövények: évelő egyszikű gyomnövények; tarackbúza; csillagpázsit