Termékek Menü

Galamb riasztó / távoltartó PCS gél 280 ml

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
11.990 Ft (9.441 Ft + ÁFA)
Mindenféle madár, rágcsáló, termesz és hangya ellen kiválóan működik. A PCS gél kellemetlen élményekre utaló szaghatásával érintkezés nélkül tartja távol a kártevőket. Megakadályozza, hogy a hangyák, vagy termeszek feljussanak a fákra, vagy épületekre. A PCS gél 1 évig fejti ki hatását, kültérben és beltérben is használható, bármilyen időjárási körülmények között, akármilyen hőmérséklet tartományban, akár hóban, esőben vagy erős szélben is. TANÁCS: KÉREM TÖLTSE LE A "CSATOLT DOKUMENTUMOK" MENÜ PONT ALATT TALÁLHATÓ "PCS gél alkalmazása" NEVŰ BEMUTATÓ ANYAGUNKAT!
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Mindenféle madár, rágcsáló, termesz és hangya ellen kiválóan működik. A PCS gél kellemetlen élményekre utaló szaghatásával érintkezés nélkül tartja távol a kártevőket. Megakadályozza, hogy a hangyák, vagy termeszek feljussanak a fákra, vagy épületekre. A PCS gél 1 évig fejti ki hatását, kültérben és beltérben is használható, bármilyen időjárási körülmények között, akármilyen hőmérséklet tartományban, akár hóban, esőben vagy erős szélben is.
Működés: a szagló és ízlelőszervekre izgató hatású riasztó szer. A védeni kívánt területekről elűzi a kártevőket. Megakadályozza, hogy a madarak leszálljanak, vagy ürüléket hagyjanak a megóvni kívánt területekről. A PCS gél egyedülállóan hatékony, környezetbarát és méregmentes. Amíg a hagyományos fizikai védelem (tüskék, hálók, madárijesztők), valamint az ultrahangos berendezések hatásfoka folyamatosan csökken a kártevők tanulékonysága miatt a PCS gél egyenletesen fejti ki hatását. Emberekre, nagyobb emlősökre ártalmatlan.
Kezelendő felületek: ablakpárkányok, ereszcsatornák, hídpillérek, légkondicionálók, elektromos vezetékek, útjelző táblák, tetők, erkélyek, lámpaoszlopok, párkányok, korlátok.
Alkalmazási területek: Kikötők, repterek, mezőgazdasági farmok, épületek, templomok, elektromos és távvezetékek, parkolók, vasútvonalak, sportközpontok.
Használata: a felület, amelyre a PCS gélt alkalmazzuk, tiszta és száraz kell, hogy legyen, portól, száradó festéktől és madárürüléktől mentes. A tartály fedelét távolítsa el és az adagolócsövet csavarja fel. Helyezze a tartályt az adagolópisztolyba (sziloplaszt kinyomó készülékbe). Adagolja a PCS gélt a kezelendő felületre. Egy ponton 10 gramm gél elegendő körkörös vagy görbe vonalban. Húzzon spirálforma körökben (csiga mintában) 30-70 cm-es távolságokban a jelenlévő kártevők számától függően. Egy tartály 280 ml-t tartalmaz, amely egy 10 x 10 méteres területre elegendő, amennyiben minden 50 cm-en csíkot húzunk.

Csatolt dokumentumok