Termékek Menü

FLORIMO Színes faapríték BARNA 50 l

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.330 Ft (2.622 Ft + ÁFA)
Speciálisan előállított faapríték kéregtelenített fából – ökológiailag megfelelő színezéssel, amely alkalmas a kerti díszcserjés területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól, a tartós színezés révén nagyon mutatós, színessé teszi a kertet.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Speciálisan előállított faapríték kéregtelenített fából – ökológiailag megfelelő színezéssel, amely alkalmas a kerti díszcserjés területek takarásához. Meggátolja a gyomnövények növekedését, megvédi a talajt a kiszáradástól, az eróziótól és az eliszaposodástól, a tartós színezés révén nagyon mutatós, színessé teszi a kertet.A színes faapríték alkalmas beltéri szobanövények és kerti cserepes növények díszítésére, játszóterek, kerti ösvények és parki utak díszítésére is.A színes FLORIMO faapríték talajtakaró:Megvédi a talajt a fagytól, tárolja a meleget és a nedvességet

Csökkenti a növények öntözési igényét

Elnyomja a gyomnövény gyökereket

Esztétikussá teszi a kertet, megtakarítja a felhasználónak a munkaigényes kapálást és a gyomlálást. Faapríték mérete: 0,5 – 40 mm.
Súly 15 kg